Apple розпочне випуск iPhone в Індії в найближчі два місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розпочне випуск iPhone в Індії в найближчі два місяці

Технології&Авто
356
Виробництво смартфонів iPhone в Індії розпочнеться протягом 4-6 тижнів. Представник уряду повідомив ресурсу Wall Street Journal, що спочатку на заводі Wistron в Бангалорі будуть випускатися смартфони iPhone 6 і 6s. Виробництво моделі iPhone SE почнеться приблизно через три місяці.
«Майже всі приготування для запуску першого етапу проекту Apple в Бангалорі на заводі Wistron вже зроблені», – заявив чиновник. «Проте індійський уряд поки що не «прийняв більшість вимог виробника iPhone», – повідомила міністр торгівлі Нірмала Сітхараман в своєму зверненні до парламенту на цьому тижні. Раніше в цьому році Apple надала «список побажань» з привілеїв і поступок уряду Індії, який включає звільнення від сплати податків протягом 15 років на імпорт компонентів і обладнання.
Нещодавно Apple зробила незвичайний крок – запустила в країні 32-Гбайт iPhone 6, мабуть, для вирішення основної проблеми зростаючого ринку: ціни. Вартість смартфонів iPhone останнього покоління набагато вище фінансових можливостей середнього індійського споживача, тому Apple зберігає в продажу на місцевому ринку моделі, які вже давно зникли з прилавків магазинів в інших регіонах світу. В даний час компанія контролює менше 5% індійського ринку смартфонів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас