Samsung повністю заборонить підзарядку у фаблетів Galaxy Note 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung повністю заборонить підзарядку у фаблетів Galaxy Note 7

Технології&Авто
972
Компанія Samsung, за повідомленнями джерел мережі, випустить програмний апдейт для Galaxy Note 7, який повністю позбавить фаблет можливості заряджати акумуляторну батарею.
Нагадаємо, що реліз Galaxy Note 7 обернувся для південнокорейського гіганта грандіозним скандалом. Відразу після виходу фаблету стали з’являтися численні повідомлення про його самозаймання. В результаті компанія Samsung була змушена відкликати всі випущені апарати, пішовши на багатомільярдні збитки.
У січні цього року повідомлялося, що споживачі повернули приблизно 96% вибухонебезпечних фаблетів. Однак деякі покупці все ж вирішили залишити пристрій собі. Такі користувачі в разі отримання програмних оновлень незабаром зіткнуться з неможливістю підзарядки акумулятора. Відключивши відповідну функцію, Samsung завадить самозайманню гаджета.
Таким чином, після отримання оновлення безпеки Galaxy Note 7, по суті, стане непотрібним. Єдиною можливістю використовувати апарат стане його постійне підключення до електричної мережі.
За даними Samsung, причина займань фаблетів полягає в проблемах з батареями. У самому Galaxy Note 7 ніяких вад не виявлено.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас