У Китаї зробили компактний електромобіль в стилі Volvo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї зробили компактний електромобіль в стилі Volvo

Технології&Авто
622
Електромобільна виставка в китайському Цзинані зібрала безліч вельми своєрідних автомобілів. Це і «сплющений» електрокар Byvin Xiaozhuangyuan E-Ass, і «ембріон Мерседеса» Luxing iStar. Також серед експонатів був не менш цікавий T-King Oujia. Про це пише Автоцентр.
T-King Oujia – черговий китайський автомобіль класу LSEV (низькошвидкісних електрокарів) з елементами плагіату. Зокрема, цей автомобіль отримав решітку радіатора Volvo, яка є фірмовим елементом шведської марки багато років.
T-King Oujia виробляється компанією T-King, що випускала раніше ряд комерційних автомобілів з бензиновими і дизельними двигунами – вантажівок і мікроавтобусів. Однак в останні роки вона перейшла на електромобілі, електрифіковавши більшість існуючих автомобілів і додавши лінійку LSEV. Примітно, що назва новинки Oujia розшифровується як «Європа – це добре» і натякає на європейську якість.
Як і інші подібного роду авто, T-King Oujia має дуже компактні розміри: 3000х1400х1450 мм. Зате у цієї машини є те, що істотно відрізняє її від інших – це світлий інтер’єр (велика частина LSEV мають темні, тьмяні салони). Усередині електрокомпакту – інформаційно-розважальна система з пультом дистанційного керування.
T-King Oujia оснащений електромотором потужністю 4 к.с. Максимальна швидкість машини складає 35 км/год, а запас ходу – 100 км.
Купити електромобіль з дизайном Вольво пропонують за 2,3 тис. доларів.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас