Банки з російським капіталом з 1 квітня припинять виплачувати пенсії українцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки з російським капіталом з 1 квітня припинять виплачувати пенсії українцям

Особисті фінанси
1905
Пенсійний фонд України зупиняє співпрацю у виплаті пенсій за посередництва банків з російським держкапіталом, проти яких введені санкції.
“У зв’язку з указом Президента України від 15 березня 2017 року №63/2017 “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” Пенсійний фонд України зупиняє фінансування вищезазначених відділень банків, а пенсіонерам запропоновано альтернативні варіанти отримання пенсій”, – йдеться в повідомленні.
Фінансування і співпрацю з ПАТСБЕРБАНК”, “ВіЕс Банк”, “Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк”, “ВТБ БАНК”, “БМ БАНК” буде зупинено 1 квітня 2017 року.
Пенсії людям, які отримували її через установи цих банків, будуть виплачувати через відділення поштового зв’язку за місцем проживання пенсіонера. При цьому дата виплати залишається такою ж, яка була в банку.
“Надалі за бажанням пенсіонера виплати пенсії можуть здійснювати через установи інших банків, з якими укладено договір на виплату пенсій, або доставляти додому будуть співробітники відділень поштового зв’язку. Для цього необхідно подати відповідну заяву в районне управління ПФ за місцем перебування на обліку або в управління з координації та контролю за виплатою пенсій”, – зазначили в пенсійному фонді.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас