Зателефонувати в ПУМБ тепер можна онлайн із сайту банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зателефонувати в ПУМБ тепер можна онлайн із сайту банку

Особисті фінанси
4830
Зв’язатися з ПУМБ і поставити запитання щодо послуг банку тепер можна прямо з сайту онлайн. Для цього потрібно просто зайти на www.pumb.ua та натиснути на кнопку “Подзвонити online”, яку можна знайти одразу біля логотипу банку. Для дзвінка не потрібно встановлювати додаткове програмне забезпечення, наприклад, Skype, оскільки сам браузер вже вміє передавати голос. Знадобляться тільки включений мікрофон, навушники або колонки. Зателефонувати можна і зі смартфона на базі Android, якщо він підключений до Інтернету.
Зателефонувати в центр обслуговування клієнтів із сайту ПУМБ можна в будь-якому з трьох найбільш популярних веб-браузерів: Google Chrome, Opera і Firefox, а також зі смартфона або планшета на базі Android. Звертаємо увагу: браузери Internet Explorer, Safari, а також iOS не підтримують технологію, на базі якої реалізовані онлайн дзвінки.
«Ми вже прийняли близько 30 тисяч дзвінків клієнтів із сайту, поки тестували нову функцію. Веб-дзвінок дозволяє клієнту зв’язатися з банком за пару кліків. ПУМБ активно розвиває альтернативні канали спілкування з банком у Мережі. Наприклад, ми додали онлайн-чат із Центром обслуговування клієнтів у новому інтернет-банкінгу, де користувач зв’язується з оператором протягом 30 секунд», — підкреслив Михайло Сергієнко, директор операційного сервісного центру ПУМБ.
Зазначимо, що вже дві третини питань, які задають клієнти на гарячій лінії ПУМБ, можна вирішити самостійно в новій версії ПУМБ Online.
Зокрема, зараз без дзвінка в Центр обслуговування клієнтів у новому ПУМБ Online самостійно можна здійснити операції по платіжній картці:
  • зняти обмеження на розрахунки за кордоном
  • змінити ліміт на зняття готівки та оплати карткою
  • заблокувати та розблокувати можливість платити карткою в Інтернеті
  • підключити або відключити сервіс 3D Secure для захисту платежів онлайн
  • дізнатися історію операцій
Якщо у клієнта в ПУМБ кредит або кредитна картка, він може самостійно в інтернет-банкінгу перевести заборгованість по кредитній картці на умови розстрочки або скасувати розстрочку.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас