Ритейлер Carrefour пропонує новий сервіс онлайн-банкінгу для клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ритейлер Carrefour пропонує новий сервіс онлайн-банкінгу для клієнтів

Фінтех і Картки
462
Французький ритейлер Carrefour запустив рахунок «C-zam», який може бути відкритий при пред’явленні двох посвідчень особи і бути активований онлайн протягом 10 хвилин. Рахунок можуть відкрити лише особи віком від 18 років.
Французький оператор Orange і його партнер Groupama також прагнуть до запуску свого онлайн-банку Orange bank в середині травня у Франції, де на ринку онлайн-банкінгу домінують ING Direct, Boursorama і Fortuneo.
За пропозицією, клієнт зможе придбати в магазині Carrefour за €5 рахунок, що управляється онлайн з платіжною карткою MasterCard. Рахунок не допускає овердрафт і доступний для всіх, незалежно від рівня доходів. Пропозиція коштує €1 на місяць.
Carrefour Banque, створений в 1981 році і на 40% контрольований BNP Paribas, вже пропонує своїм 2,5 млн клієнтам споживчі кредити, заощадження і страхові послуги.
Спершу нова послуга буде доступна у більш ніж 3 тис. магазинах Carrefour у Франції. C-zam також доступний для людей, які не можуть відкрити звичайні банківські рахунки.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас