МВФ призначить нову дату засідання по Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ призначить нову дату засідання по Україні

Казна та Політика
1086
Міжнародний валютний фонд (МВФ) розраховує повідомити про нову дату засідання Ради директорів з питання завершення третього перегляду програми розширеного фінансування (EFF) для України найближчим часом. Про це заявив офіційний представник Фонду Джеррі Райс.
“Засідання Ради директорів було відстрочене, для того щоб оцінити вплив різних останніх подій на програму співпраці. У цьому немає нічого надзвичайного. Ми очікуємо, що нова дата засідання буде призначена найближчим часом”, – сказав він під час традиційного брифінгу у Вашингтоні.
Представник Фонду при цьому не уточнив, про які події йде мова.
“У мене немає ніяких даних, щоб додати більше того, що я сказав. У мене немає деталей”, – відповів Райс на запитання щодо наявності взаємозв’язку між відстроченням дати засідання і торговою блокадою окремих районів Донецької та Луганської областей.
Нагадаємо, 21 березня НБУ погіршив економічні прогнози через блокаду на Донбасі. Зокрема, Нацбанк погіршив прогноз зростання ВВП на 2017 рік. “Однак вплив блокади на обмінний курс гривні буде обмеженим. Погіршення ситуації з платіжним балансом в першу чергу буде відображатися на обсягах чистої купівлі валюти на ринку для поповнення резервів”, – додали в НБУ.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас