США виділили Україні 23 мільйони доларів на фінсектор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США виділили Україні 23 мільйони доларів на фінсектор

Казна та Політика
299
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) розпочало в Україні нову чотирирічну програму “Трансформація фінансового сектора” обсягом 23 млн доларів.
“Я із задоволенням повідомляю про початок нової програми трансформації фінансового сектора в Україні”, – заявив заступник посла США в Україні Джордж Кент.
Повідомляється, що керівництво програми буде працювати разом з українською владою за напрямками підвищення довіри споживачів фінансових послуг, трансформації небанківського фінансового сектора, застосування електронних сервісів, реформування пенсійної системи, а також інформаційно-просвітницької роботи з уразливими групами населення.
За інформацією організаторів програми, її метою є “перетворення фінансового сектора України на прозору, справедливу і диверсифіковану систему, яка підтримує підприємства всіх розмірів і служить потребам людей”.
Особливу увагу програма буде приділяти фінансовій грамотності та захисту прав споживачів фінансових послуг.
Раніше повідомлялося, що Україна і США підписали угоду про виділення 54 млн дол. Додаткових коштів в рамках технічної допомоги на забезпечення стабільного економічного зростання, верховенства права і демократії.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас