Протестовано автомобіль з підтримкою асистента Alexa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Протестовано автомобіль з підтримкою асистента Alexa

Технології&Авто
202
Журналістка видання Business Insider Кеді Томпсон протестувала автомобіль 2017 Ford Fusion Energi з вбудованою підтримкою голосового асистента Alexa. Томпсон зазначила, що особливо корисною для неї стала функція віддаленого блокування дверей машини і запалювання двигуна.
Все більше пристроїв інтегрується з Alexa: колонки, телевізори і навіть лампочки. Але Amazon також прагне привнести свою технологію і в автомобілі. Компанія вже уклала партнерство з низкою автовиробників для інтеграції голосового асистента в машини.
Одним з перших став Ford, який в січні 2017 року додав підтримку Alexa до деяких своїх моделей. Зараз власники Ford Focus Electric, Fusion Energi, і C-MAX Energi можуть використовувати голосового асистента з будинку і активувати деякі функції автомобілів.
Наприклад, за допомогою колонки Amazon Echo і голосових команд можна віддалено відкрити, закрити і завести свою машину, заглушити двигун, а також перевірити такі показники, як рівень бензину і заряд електроенергії, заряд акумулятора, сумарний пробіг і тиск в шинах.
Цього літа власники автомобілів Ford з системою SYNC 3 також зможуть використовувати Alexa, щоб отримати інформацію про погоду, програвати аудіокниги і навіть управляти «розумними» домашніми пристроями.
Мені вдалося протестувати Ford Fusion Energi з підтримкою Alexa, і мене вразило те, наскільки корисним виявився голосовий асистент. Кілька разів після приходу додому я забувала про те, чи закрила я автомобіль. Замість того, щоб повертатися до машини, я просила Alexa зробити це замість мене.
Також мені сподобалося перевіряти з ліжка рівень бензину і заряд електроенергії перед тим, як вирушити в дорогу. Але найкориснішою для мене стала можливість віддалено завести двигун, щоб прогріти його перед виходом.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас