Google Glass почали масово застосовувати на підприємствах в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Glass почали масово застосовувати на підприємствах в США

Технології&Авто
1383
Про розумні окуляри Google Glass більше не говорять і не пишуть, але їх у великих кількостях можна знайти на фабриках і виробництвах, повідомляє сайт npr.org. Окуляри почали поставлятися на заводи деяких американських компаній, включаючи General Electric і Boeing. Їх застосування підвищує продуктивність праці, спрощує і прискорює комунікації, кажуть співробітники цих компаній.
Хізер Еріксон працює інженером на заводі AGCO в США. Кожен день разом зі своєю звичайною робочою формою вона одягає окуляри Google Glass. Завод виробляє трактори, розпилювачі хімії та інше обладнання для ферм. При роботі Хізер потрібно часто звірятися з кресленнями і до Google Glass це забирало певний час.
«Знадобилося трохи часу, щоб звикнути, але як тільки я розібралася, я зрозуміла, що це просто приголомшливо», – розповідає Хізер. До окулярів, щоб звіритися зі схемами, їй доводилося залишати лінію збірки і йти до комп’ютера. Тепер все необхідне може з’явитися перед очима в форматі AR. Коли виникають сумніви з приводу розташування якоїсь частини, вона просто розгортає креслення в своїх окулярах і продовжує роботу. Окуляри підказують, що треба робити далі і яка саме деталь повинна знаходитися в цьому місці.
З Google Glass вона може відсканувати серійний номер будь-якої деталі. Це викличе інформацію з довідників, фотографії, креслення. Хізер натискає на дужку окулярів або вимовляє «ОК Glass» і залишає голосові замітки або інструкції для наступного працівника зміни. Сертифікованими партнерами Google Glass є також підприємства зі сфери енергетики, охорони здоров’я та розваги. Відомо, що гарнітура також допомагає дітям з аутизмом розпізнавати емоції.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас