Рахунки за "комуналку" стануть меншими: Рада дала старт важливій реформі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рахунки за "комуналку" стануть меншими: Рада дала старт важливій реформі

Казна та Політика
7776
Автори законопроекту вважають, що реалізація його положень створить умови для державної підтримки і стимулювання заходів підвищення енергоефективності, економного використання енергетичних ресурсів населенням, а також поліпшення рівня життя населення внаслідок скорочення витрат на оплату енергетичних ресурсів. Крім того, це сприятиме раціональному використанню коштів Державного та місцевих бюджетів, які направляються на компенсацію витрат, пов’язаних з використанням енергетичних ресурсів, і підвищення енергетичної незалежності та енергетичної безпеки України.
Представляючи документ, віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунальних послуг Геннадій Зубко зазначив, що він є найважливішим технічним і фінансовим інструментом
“Перший раз ми повернули реформу до потреб споживача. Фонд дає можливість прозорого управління, створення інструментів, а також залучення міжнародної допомоги”, – резюмував він, нагадавши, що створення органу значно знизить тиск житлово-комунальних тарифів на громадян.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас