Понад 41 млн продавців з усього світу приймають картки UnionPay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 41 млн продавців з усього світу приймають картки UnionPay

Фінтех і Картки
235
Згідно з останніми даними, понад 41 млн торговців і понад 2 млн банкоматів в 160 країнах світу приймають картки UnionPay. Понад 10 млн онлайн-продавців, які працюють за межами материкового Китаю, підтримують платіжну систуму UnionPay Online Payment.
UnionPay International пропонує платіжні послуги як китайським туристам, так і мандрівникам з усього світу. UnionPay International враховує переваги та платіжні звички зарубіжних клієнтів, забезпечуючи безпечні й зручні платіжні послуги.
Тепер UnionPay працює в Гонконзі, Макао, Монголії, Куби та ОАЕ. У північно-східній і південно-східній Азії понад 70% торговців приймають UnionPay. У США понад 80% продавців приймають кредитні картки UnionPay. В Європі близько половина торговців приймає банківські картки китайської системи.
Понад 400 тис. терміналів оплати на ринках Гонконгу, Макао, Тайваню, Сінгапуру, Австралії, ОАЕ і Канади здійснюють роботу з мобільним QuickPass. Клієнти можуть платити з допомогою чіп-картки UnionPay і смартфонів, з підтримкою QuickPass, на цих терміналах.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас