У мережу потрапили фото нового смартфона від Samsung (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мережу потрапили фото нового смартфона від Samsung (фото)

Фондовий ринок
1213
У мережі з’явилися зображення смартфонів Samsung Galaxy S8 і S8 Plus з варіантами колірних рішень.
Зображення опублікував Еван Блесс, який регулярно надає достовірну інформацію про ще не випущені продукти, тому в автентичності картинки сумніватися не доводиться.
Зовнішній вигляд Samsung Galaxy S8 і S8 Plus вже давно не є секретом, однак можна дізнатися варіанти колірного виконання пристроїв. Відомо про три колірні варіанти: Black Sky, Orchid Grey і Arctic Silver.
Одночасно джерело опублікувало дані про ціну базових версій смартфонів Samsung Galaxy S8 і S8 Plus в Європі, а також дані про вартість аксесуарів.
У Європі базова версія Samsung Galaxy S8 коштуватиме 799 євро, тоді як за старшу модель S8 Plus доведеться віддати щонайменше 899 євро.
Що стосується аксесуарів, док-станція DeX оцінюється в 150 євро, нова гарнітура віртуальної реальності GearVR – 129 євро, а за нову панорамну камеру Gear 360 попросять 229 євро.
У мережу потрапили фото нового смартфона від Samsung (фото)
Нагадаємо, в січні Samsung повідомила про затримку запуску нового флагманського смартфона Galaxy S через необхідність підвищення безпеки продукції після розслідування причин загоряння преміальних пристроїв Galaxy Note 7.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас