Суд відмовив у скасуванні арешту нерухомості колишнього власника банку "Михайлівський" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відмовив у скасуванні арешту нерухомості колишнього власника банку "Михайлівський"

Фондовий ринок
517
Голосіївський районний суд Києва 6 березня відмовив у скасуванні арешту нерухомості колишнього власника банку “Михайлівський” Віктора Поліщука.
Про це свідчать матеріали суду.
6 березня суд відмовив ТОВ “Техенерготрейд” (кінцевий бенефіціар – Віктор Поліщук) у скасуванні арешту нерухомості, що належить компанії.
Арешт був накладений 9 грудня 2016 року на ряд об’єктів нерухомості: склади загальною площею 93,51 тис. кв. м; приміщення холодильного комплексу площею 65,45 тис. кв. м в селі Квітневе Броварського району Київської області; нежитлові приміщення і магазини площею 14 тис. кв. м в Броварах, Одесі, Черкасах, Славутичі та Севастополі.
Крім того, судовою ухвалою було накладено арешт на земельні ділянки загальною площею понад 33 га в Київській області, понад 25 га в Ялті, а також свердловину.
У постанові суду констатується, що ТОВ “Техенерготрейд” пов’язане з ТОВ “Екосіпан” (було власником банку “Михайлівський”).
Необхідність арешту об’єктів нерухомого майна прокуратура мотивувала необхідністю недопущення їх відчуження та можливою конфіскацією.
Як повідомлялося, в січні суд повторно заарештував колишнього голову правління “Михайлівського” Дорошенка і призначив заставу 160 млн гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас