Президент Uber пішов у відставку за півроку після призначення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Uber пішов у відставку за півроку після призначення

Фондовий ринок
444
Президент інтернет-сервісу замовлення таксі Uber Джефф Джонс пропрацював в компанії менше семи місяців, в неділю Uber оголосила про його відставку.
“Ми дякуємо Джеффу за півроку роботи в компанії і бажаємо йому всього найкращого”, – йдеться в прес-релізі Uber.
Причини звільнення Дж.Джонса, який в серпні перейшов з Target в Uber як другий за важливістю топ-менеджер після засновника і CEO Тревіса Каланіка, не дуже зрозумілі. Але експерти майже одностайно говорять про те, що його відставка є сигналом про все більш складну обстановку в компанії і погіршення її справ. У Target Дж.Джонс був головним директором з маркетингу, і успішне оновлення бренду рітейлера вважається багато в чому його особистою заслугою.
Можливо, справа в тому, що раніше в березні Uber оголосила про пошук кандидатів на нову посаду в компанії – головного операційного директора (COO). Ця посада створюється в спробі стабілізувати Uber і обілити її імідж в очах громадськості і влади. Дж.Джонсу не запропонували стати COO, хоча як президент Uber він виконував значну частину відповідних обов’язків.
Тим часом видання Recode повідомляє, що причиною звільнення Дж.Джонса стали триваючі прояви сексизму в Uber, замовчування випадків дискримінації за гендерною ознакою і домагань на робочому місці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас