Як знайти роботу в інтернеті? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як знайти роботу в інтернеті?

Особисті фінанси
102
Для багатьох закоренілих консерваторів і людей пенсійного віку пошук роботи в інтернеті – це досить складно. Їм простіше звернутися на біржу праці або спробувати щастя, купивши газету чи журнал з оголошеннями. Сучасна молодь, яка розбирається і спілкується з технікою і гаджетами на «ти», воліє займатися пошуками працевлаштування в інтернеті. Знайти роботу в інтернеті складно тільки тим, хто не вміє користуватися ПК, але такі «мамонти вже вимерли».
Знайти роботу в інтернеті досить просто, адже будь-який претендент може займатися пошуком працевлаштування, не виходячи з дому, не витрачаючи свого часу, сил і грошей. Багато претендентів запитують себе: «Де розміщувати резюме? Чим керуватися при підборі вакансій?». Рекрутингові сайти – спеціальні ресурси, які допомагають і фахівцям, і роботодавцям у питаннях рекрутингу.
Jobs.ua – основний рекрутинговий сайт з працевлаштування в інтернеті
Jobs.ua – основний рекрутинговий сайт в Україні, який допоможе вам знайти роботу в інтернеті. У вільному користуванні він доступний кожному відвідувачеві сайту. Близько 20 років професійного досвіду в сфері рекрутингу свідчать:
  • про успішність фахівців сайту про роботу Jobs.ua в даному напрямку,
  • про широку базу резюме претендентів та роботодавців, які постійно додають свіжих вакансії.
  • про функціонуючу схему пошуку роботи в інтернеті і резюме претендентів для підбору співробітників в компанію.
Щоб знайти роботу на сайті Jobs.ua, скористайтеся пошуковим рядком, де необхідно заповнити наступні дані: сфера діяльності, спеціальність, місто або місце проживання. Зручним для багатьох претендентів є і те, що, зареєструвавшись на порталі Jobs.ua, ви отримуєте можливість складати резюме прямо на сайті. Резюме здобувачів є готовим шаблоном для грамотного його складання. У нього ви можете вставити свою фотографію, заповнити інформаційні дані про себе, професійний досвід, досягнення та успіхи. Таке резюме спеціаліста можна доповнити документами: характеристикою, рекомендаційним листом, портфоліо, і стати конкурентним претендентом серед інших резюме.
Рекрутінговий сайт Jobs.ua надає можливість знайти роботу за кордоном. Для багатьох фахівців це можливість заробити грошей, попрактикувати іноземну мову, розширити свій кругозір.
Скориставшись послугами сайту Jobs.ua, знайти роботу в інтернеті не буде важко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас