Власники кредиток Альфа-Банку Україна купили товарів за моментальною розстрочкою на 100 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники кредиток Альфа-Банку Україна купили товарів за моментальною розстрочкою на 100 млн грн

Фінтех і Картки
123
Власники кредиток Альфа-Банку Україна скористалися програмою моментальної розстрочки на картку і за півроку придбали товарів і послуг на суму 100 млн грн.
Кожен 8 клієнт, який отримав sms від банку з пропозицією про моментальну розстрочку по картці, скористався послугою.
Альфа-Банк Україна — єдиний в Україні пропонує також розстрочку на покупки за кордоном і на закордонних сайтах. При цьому банк не стягує комісію за конвертацію валюти.
«Альфа-Банк Україна пропонує моментальну розстрочку за кредитною карткою, яка дає змогу купувати бажані товари вже сьогодні, а оплачувати їх поступово. Клієнти оцінили всі переваги покупки в розстрочку за кредитними картками Альфа-Банку, а підтверджується це зростаючою тенденцією попиту. Здебільшого в розстрочку купують меблі, будматеріали, одяг, техніку. Зауважу, що сервісом користуються не тільки для покупки товарів, а й для оплати послуг: готелів, авіаквитків, — коментує Олексій Пузняк, Віце-президент, в. о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна. — З наближенням сезону відпусток, ми прогнозуємо зростання активності оплат з використанням моментальної розстрочки в сфері відпочинку і туризму. Раді тому, що наші продукти приносять користь і вигоду клієнтам».
Раніше, в «чорну п’ятницю» Альфа-Банк Україна встановив абсолютний рекорд із надання миттєвих розстрочок за кредитними картками. За один бізнес-день клієнти Альфа-Банку оформили 287 розстрочок на суму 1,5 млн грн.
Миттєва розстрочка на покупки від Альфа-Банку — максимально простий в оформленні і вигідний інструмент, який дає змогу придбати товар вже зараз, а розраховуватися за нього частинами протягом 3 місяців або більше, заплативши всього 0,01% річних комісії.
Нагадаємо, розраховуючись кредитною карткою Альфа-Банку, клієнт автоматично отримує sms-повідомлення з пропозицією перевести покупку в режим розстрочки.
Для того, щоб підтвердити дію, досить відправити у відповідь sms на номер 3530 (при купівлі на території України) або на номер 0931770044 (при купівлі з кордоном).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас