За наступною Олімпіадою можна будеть спостерігати в окулярах віртуальної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За наступною Олімпіадою можна будеть спостерігати в окулярах віртуальної реальності

Технології&Авто
178
Якщо ви хоч раз були присутні на будь-якій спортивній події, то напевно знаєте, що перегляд по телевізору не здатний передати тієї атмосфери, якби ви перебували в залі або на стадіоні. На жаль, з ряду причин не завжди виходить особисто відвідати такі заходи і розділити емоції з іншими вболівальниками.
Схоже, що в наступному році всі бажаючі зможуть подивитися зимові Олімпійські ігри, які пройдуть з 9 по 25 лютого 2018 року в місті Пхенчхан, Південна Корея, в абсолютно новому вигляді. Компанія Samsung має намір транслювати цю подію через віртуальну реальність, повідомляє 4PDA.
“Ми плануємо запропонувати технології віртуальної реальності, щоб, скажімо, глядачі з VR-гарнітурою в Сеулі могли насолодитися спортивною грою, як ніби вони перебували на стадіоні. Ми обговорюємо з Міжнародним олімпійським комітетом і олімпійськими службами мовлення можливість використання нашої VR-технології під час Олімпійських ігор”, – заявив директор з маркетингу мобільного підрозділу Samsung Electronics.
Ймовірно, що на стадіонах, де будуть проходити зимові Олімпійські ігри 2018, будуть встановлені 360-градусні камери, які транслюватимуть все, що відбувається в режимі реального часу. Чи буде ця послуга ексклюзивною тільки для власників Gear VR – не повідомляється.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас