Microsoft нагадує про припинення підтримки Windows Vista незабаром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft нагадує про припинення підтримки Windows Vista незабаром

Фондовий ринок
336
Багато користувачів сходяться на думці, що Windows Vista, випущена на початку 2007 року, є однією з найбільш невдалих версій операційної системи від Microsoft. Як і було оголошено раніше, вже в наступному місяці, 11 квітня, редмондська корпорація припинить підтримку Windows Vista. Після цього дня користувачі даної версії Windows припинять отримувати оновлення безпеки, а значить, будуть найбільш уразливі до шкідливих програмам і атак з боку зловмисників.
“У міру того, як виробники програмного і апаратного забезпечення продовжують роботу з оптимізації своїх продуктів для більш пізніх версій Windows, можна очікувати появи великої кількості додатків і пристроїв, несумісних з Windows Vista. Антивірусний пакет Microsoft Security Essentials для Windows Vista також буде мати обмежену ефективність”, – йдеться в офіційному блозі Microsoft.
Згідно з останніми даними, частка Windows Vista серед всіх версій Windows становить 0,78%. Раніше про припинення підтримки цієї ОС оголосили компанії Google, Blizzard і Mozilla.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас