Співробітники Google запустили сервіс для спільного перегляду YouTube — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники Google запустили сервіс для спільного перегляду YouTube

Фондовий ринок
743
У компанії Google співробітники офіційно можуть 20% робочого часу витрачати на свої власні проекти, для цього в компанії навіть створили спеціальний інкубатор Area 120.
Один з таких проектів – свіжий додаток Uptime, створений спеціально для YouTube-вечірок у мережі. Поки що він є тільки для власників iPhone і тільки за інвайтами, але в Twitter проекту регулярно публікуються інвайт-коди (можете використовувати слово PIZZA).
Uptime створено, перш за все, щоб під час перегляду відео можна було ділитися своїми реакціями з друзями в реальному часі. Тут можна логінитися за допомогою Google-аккаунта, фолловити друзів і бачити, які ролики вони зараз дивляться.
Під час перегляду відео можна його коментувати, а також реагувати на нього різними емоджі, в цілому ця функція працює схоже на те, як користувачі реагують на онлайн-трансляції в Facebook. Всі ці смайлики і коментарі можуть переглядати й інші глядачі, які дивитимуться відео пізніше. Записувати або стримити власні відео тут не можна.
Перед тим, як користувач перегляне своє перше відео на Uptime, від нього потрібна згода на те, щоб показувати його реакції на переглянуті відео іншим користувачам. Адже в YouTube ніхто не знає, яке відео ви дивитися на даний момент, а тут це можна перевірити.
Area 120 – інкубатор, запущений в минулому році. У ньому співробітники компанії працюють над ідеями за правилом 20%, але тільки над тими ідеями, які отримали підтвердження у менеджменту Google.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас