Порошенко затвердив виділення землі під музей Революції гідності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко затвердив виділення землі під музей Революції гідності

Казна та Політика
237
Президент Петро Порошенко підписав закон, за яким передбачається виділення земельної ділянки на Алеї героїв Небесної сотні для будівництва музею Революції гідності.
Як повідомляє прес-служба глави держави, закон був прийнятий Верховною Радою 21 лютого 2017 року. Раніше цей документ був визначений Порошенком як невідкладний.
“Прийняття закону спрямоване на вирішення питання щодо надання земельної ділянки на Алеї героїв Небесної сотні (вул. Інститутська, 3) у Печерському районі м. Києва із земель комунальної власності в користування Національному меморіальному комплексу героїв Небесної сотні – музею Революції гідності. Відповідна ділянка надається для будівництва, експлуатації та обслуговування меморіально-музейного комплексу”, – йдеться в повідомленні.
Відповідно до закону, подальша зміна цільового призначення чи власника (користувача) цієї земельної ділянки і передача його чи приміщень меморіально-музейного комплексу в оренду/суборенду забороняється.
Закон встановлює, що будівництво меморіально-музейного комплексу має бути здійснене згідно з проектом, розробленим за результатами відкритого конкурсу. Конкурс має бути проведений у порядку, встановленому Кабміном, а проект будівництва – затверджений з урахуванням результатів громадського обговорення конкурсних пропозицій.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас