Сінгапурська компанія показала прототип електричного суперкара (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапурська компанія показала прототип електричного суперкара (відео)

Технології&Авто
528
За високотехнологічним електричним спорткаром Dendrobium стоїть сінгапурська компанія Vanda Electronics. Чотири електродвигуна, що приводять у рух автомобіль, поставила Williams Advanced Engineering – відгалуження команди F1. Максимальна швидкість перевалює за 320 км/год.
Основну частину технологій автомобіль отримав зі світу Формули 1: монококове шасі з композитних матеріалів, деталі кузова з вуглеволокна і карбон-керамічні гальма. Від 0 до 100 км/год суперкар розганяється за 2,7 секунди. Його маса – 1795 кг.
Автомобіль зроблений в кращих традиціях суперкарів: футуристичний дизайн, гострі лінії, двері, що відкриваються «метеликом». Єдиний задній світлодіодний ліхтар тягнеться тонкою лінією по всьому периметру задньої частини автомобіля.
Поки немає точної інформації про потужність силової установки або ємність літій-іонних акумуляторів. Автомобіль представили на автошоу в Женеві, і він викликав великий інтерес у відвідувачів. Творці сказали, що, ймовірно, перший екземпляр надійде в продаж в 2020 році.
Найшвидший серійний автомобіль на сьогодні – Tesla Model S. Завдяки оновленню програмного забезпечення Tesla Model S P100D в режимі Ludicrous розганяється до 100 км/год за 2,4 секунди, а 400 метрів проїжджає за 10,6 с.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас