Viber запустив секретні чати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Viber запустив секретні чати

Фондовий ринок
6971
Функція секретних чатів корисна в тих випадках, коли необхідно вжити додаткових заходів безпеки, крім шифрування.
 
Компанія Viber в рамках оновлення до версії 6.7 представляє нову функцію секретних чатів з наскрізним шифруванням текстових повідомлень і дзвінків.
Що таке функція секретних чатів:
У секретних чатах можна встановити таймер самознищення для всіх повідомлень, що відправляються в чат.
У секретних чатах відключена функція пересилання повідомлень.
Якщо один з учасників спробує зробити скріншот листування, ця функція буде або повністю недоступна, або інші учасники негайно отримають повідомлення про це прямо у вікні чату.
Водночас будь-яка комунікація користувачів як і раніше захищена за технологією наскрізного шифрування Viber і недоступна третім особам.
Мессенджер дозволяє вести одночасно два чати з одним і тим самим співрозмовником або групою, при цьому один з чатів буде звичайним, а другий – секретним. Користувачі зможуть дізнатися, який з цих двох чатів є секретним, за значком замка на іконці чату. Початок секретного чату з уже існуючого звичайного чату не призведе до видалення або заміни звичайного чату, а просто створить окремий чат.
У звичайних чатах Viber існує таймер самознищення для окремих повідомлень, що містять фотографії або відео, тоді як в секретних чатах передбачена можливість застосувати таймер самознищення до всіх повідомлень, що відправляються в чат.
Користувачі можуть приховати свої секретні чати і знову звертатися до них пізніше, вказавши PIN-код. Для цього після створення секретного чату необхідно знайти його в списку чатів, зробити свайп вліво і натиснути на кнопку “Приховати”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас