Де жінкам-підприємцям працюється найкраще - дослідження (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де жінкам-підприємцям працюється найкраще - дослідження (інфографіка)

Особисті фінанси
758
Міжнародна платіжна система виявила умови, необхідні для розвитку жіночого підприємництва у світі.
Експерти міжнародної платіжної системи Mastercard провели дослідження 54 ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Близького Сходу та Африки, Північної Америки, Латинської Америки і Європи. Ці регіони становлять 78,6% жіночої робочої сили в світі.
Метою дослідження було встановити, в яких умовах відбувається кар’єрне зростання жінок. Зокрема, якими є освітні і фінансові ресурси, доступ жінок до базових фінансових послуг, а також підтримка малого й середнього бізнесу, сприйняття легкості ведення бізнесу, рівень безпеки і культурне сприйняття жінок-підприємців.
Передбачувано найвищі показники сприятливих умов для ведення бізнесу жінками у розвинених економіках. Перше місце посідає Нова Зеландія, друге – Канада, і третє – Сполучені Штати. Ці країни мають, зокрема, активні спільноти власників МСБ, високу якість регулювання та легкість ведення бізнесу.
До топ-10 ринків з найбільш сприятливими умовами та можливостями для успіху жінок-підприємців експерти віднесли також Швецію, Сінгапур, Бельгію, Австралію, Філіппіни, Велику Британію та Таїланд.
Де жінкам-підприємцям працюється найкраще - дослідження (інфографіка)
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас