Українці можуть отримати дешеві авто від 154 тисяч гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці можуть отримати дешеві авто від 154 тисяч гривень

Технології&Авто
10823
На Європейському ринку можуть з’явитися нові, супердоступні моделі. Індійський бренд Tata представила дві абсолютно нові субкомпактні моделі: кросовер Nexon і седан Tigor на Женевському автосалоні.
Чотиримісний седан Tata Tigor може похвалитися досить значним багажником, який вміщує в себе до 420 літрів поклажі. Моторна гамма седана складається з двох трициліндрових двигунів: 1,2-літрового бензинового, що розвиває 85 кінських сил, і літрового турбодизеля, з віддачею в 70 кінських сил. Обидва мотори агрегатуються з двома коробками передач: 5-ступінчастою «механікою» і РКПП з такою ж кількістю передач.
На індійському ринку седан Tata Tigor пропонується за ціною від 380 тисяч рупій, що за актуальним курсом відповідає 154 тисяч гривень.
На відміну від седана, цінник на кросовер Nexon поки ще не названо навіть на домашньому ринку, але вже точно відомо, що він буде дорожче.
Моторна гамма паркетника також складається з двох агрегатів. Початковим двигуном стала 1,2-літрова бензинова «турботрійка», характеристики якої поки тримаються в секреті. Крім неї, на Tata Nexon буде встановлюватися півторалітровий турбодизель, що видає 110 кінських сил. Коробок передач також дві: або 6-ступінчаста механіка, або РКПП.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас