У Мінфіні повідомили, коли буде опубліковано Меморандум про співпрацю з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінфіні повідомили, коли буде опубліковано Меморандум про співпрацю з МВФ

Казна та Політика
299
Текст Меморандуму про співпрацю з Міжнародним валютним фондом буде опублікований за стандартною процедурою після засідання Ради директорів Фонду, повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.
За інформацією міністерства, дата засідання ради директорів МВФ про виділення Україні чергового траншу буде призначена найближчим часом.
Україна відновила співпрацю з МВФ за чотирирічною програмою розширеного фінансування (EFF) в обсязі 17,5 мільярда доларів у вересні 2016 року – після більш ніж річної перерви.
За цією програмою наша країна отримала три кредитні транші загальним обсягом 7,62 мільярда доларів. До кінця 2016 року Україна розраховувала отримати четвертий транш в розмірі 1 мільярд доларів і виконала для цього ключові умови, а саме – прийняла держбюджет на 2017 рік і провела націоналізацію найбільшого в країні банку “ПриватБанк”.
Разом з тим засідання Ради директорів з українського питання і виділення грошей весь час відкладалося. На початку березня Україна узгодила Меморандум з МВФ. І, як очікується, засідання Ради директорів по Україні відбудеться у другій половині березня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас