Bentley представила концепт електричного родстера EXP 12 Speed 6e з бездротовою зарядкою батарей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley представила концепт електричного родстера EXP 12 Speed 6e з бездротовою зарядкою батарей

Технології&Авто
455
На Женевському автосалоні, що проходить в даний момент, компанія Bentley представила концептуальний родстер EXP 12 Speed 6e, оснащений електричною силовою установкою і акумуляторами з бездротовою зарядкою.
Як це водиться у випадку з концептами, автовиробник не привів детальних характеристик електромобіля. Зокрема, розробники вважали за краще не розкривати потужність електродвигуна автомобіля і ємність батарей, але повідомили, що повного заряду акумулятора має вистачити Bentley EXP 12 Speed 6e на 400-500 км пробігу.
У Bentley не вказали на наявність автоматичної системи пілотування (хоча швидше за все вона там буде, якщо автомобіль добереться до стадії серійного виробництва), але особливо відзначили наявність на кермі двох виділених кнопок, одна з яких включає спортивний режим з інтенсивним набором швидкості, тоді як друга підключає режим обмеження швидкості при русі в місті.
Зазначимо, що центральна консоль Bentley EXP 12 Speed 6e являє собою зігнутий сенсорний OLED-дисплей, за допомогою якого водій отримує доступ до управління всіма основними функціями електромобіля, включаючи навігатор, клімат-контроль, мультимедійну систему і т. д. Салон концепту оброблений натуральними матеріалами, зокрема, використовується шкіра, мідь і натуральне дерево.
Представники Bentley не озвучили плани щодо випуску серійної версії EXP 12 Speed 6e в Bentley, але відзначили, що вже в найближчі роки всі моделі автовиробника отримають гібридні, а в більш віддаленому випадку і повністю електричні версії.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас