"Укрзалізниця" з березня підвищила зарплату залізничникам на 25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" з березня підвищила зарплату залізничникам на 25%

Фондовий ринок
1792
«Керівництвом «Укрзалізниці» у соціальному партнерстві з галузевими профспілками досягнуто домовленості про підвищення з 1 березня 2017 року працівникам на 25% годинних тарифних ставок і посадових окладів.
Товариство збереже всі доплати і надбавки, інші компенсаційні виплати, передбачені Галузевою угодою та колективними договорами, які було встановлено працівникам», – сказано в повідомленні.
Зокрема, місячна тарифна ставка робітника першого розряду основної діяльності «Укрзалізниця» з 1 березня становитиме 2526 грн., що на 505 грн більше, ніж було до підвищення, при цьому збільшення посадових окладів і тарифних ставок не призведе до перегляду структури заробітної плати.
Преміювання працівників здійснюватиметься за показниками і в розмірах, передбачених діючими положеннями про преміювання з урахуванням виконання зазначених у ньому показників. У повідомленні наголошується, що зростання заробітної плати залежить від багатьох чинників, зокрема від годинної тарифної ставки (встановленої згідно з розрядом) або посадового окладу, від надбавки за вислугу років (стаж роботи на залізничному транспорті), доплат за роботу у шкідливих умовах праці, за роботу у вечірній і нічний час, розміру премії за виконання показників преміювання і розміру індексації, яка виплачувалася до підвищення.
Також повідомляється, що «Укрзалізниця» спільно з галузевими профспілками розробляє нове Положення про оплату праці працівників регіональних філій і філій компанії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас