ПрАТ "АВК" розраховує завершити переговори про реструктуризацію кредитного боргу до травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПрАТ "АВК" розраховує завершити переговори про реструктуризацію кредитного боргу до травня

Кредит&Депозит
444
ПрАТ “АВК” (Маріуполь Донецької області), що входить до групи компаній “АВК”, розраховує завершити переговори про реструктуризацію кредитної заборгованості з Промінвестбанком і Райффайзен банком Аваль у березні-квітні 2017 року.
“Домовленість досягнута. Думаю, в кінці березня – квітні ми вийдемо зі спільною з банком заявою”, – сказав журналістам у Києві співвласник ПрАТ Володимир Авраменко.
Він зазначив, що з боргу Сбербанку Росії частина активів в зоні АТО відійшла фінустанові. В.Авраменко їх не контролює.
Як повідомлялося, ПрАТ “АВК” веде переговори з низкою банків про реструктуризацію кредитної заборгованості на $160 млн.
В.Авраменко раніше заявляв, що близько $80 млн з цієї суми складає заборгованість перед російським “Сбербанком”, $60 млн – російським “Промінвестбанком”, $15 млн – Райффайзеном і незначна сума – перед “ВБР”.
В.Авраменко разом із дружиною заснував ТОВАВК Конфекшинері” (Київ), яке володіє торговими марками компанії “АВК”, підписує договори з зовнішніми і внутрішніми партнерами, торговельними мережами.
Власниками ПрАТ “АВК” є Володимир Авраменко і Валерій Кравець.
АВК” – один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні – заснована в 1991 році. До її складу входить кондфабрика в Дніпрі. Ще дві фабрики компанії знаходяться в Донецьку і Луганську, на непідконтрольній Україні території. “АВК” виробляє широку лінійку продуктів: шоколадні, карамельні вироби, печиво, вафлі, круасани, солоні снеки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас