Голова АМПУ повідомив, хто є реальним інвестором в портову галузь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова АМПУ повідомив, хто є реальним інвестором в портову галузь

Аграрний ринок
454
Аграрний сектор України на сьогоднішній день є головним напрямком, в якому є перспектива будівництва портових активів, вважає керівник держпідприємства “Адміністрація морських портів України” (АМПУ) Райвіс Вецкаганс.
“Нинішня геополітична ситуація дещо змінила напрямок, пов’язаний з будівництвом терміналів. Сьогодні найактивніше до нас звертаються саме інвестори і власники вантажів з агросектору, і це головний напрямок, в якому є перспектива будівництва портових активів”, – сказав він в інтерв’ю.
Р.Вецкаганс додав, що зараз АМПУ моніторить ситуацію щодо розвитку цього сегмента і бачить проекти, які вже реалізовані в частині будівництва терміналів і вимагають днопоглиблення, наприклад, в порту “Чорноморськ”.
“Я вважаю, що потрібно бути в тісному контакті з вантажовласниками, які ведуть свій бізнес саме в Україні, оскільки робота з транзитними потоками зараз більш ризикована. Перед нами стоїть завдання підтримки паспортних глибин акваторій, реалізації днопоглиблювальних проектів, а далі будемо дивитися на вимоги вантажовласників окремо по кожному напрямку”, – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас