НБУ приєднався до впровадження проекту USAID — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ приєднався до впровадження проекту USAID

Казна та Політика
624
НБУ повідомляє, що приєднався до нового чотирирічного проекту міжнародної технічної допомоги «Трансформація фінансового сектору», започаткованого Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Заступник Голови Національного банку України Дмитро Сологуб та керівник проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» Роберт Бонд підписали сьогодні протокол про співпрацю та реалізацію Проекту.
Про це йдеться в повідомленні на сторінці регулятора.
«Національний банк вдячний USAID за довгострокову співпрацю, постійну та цілеспрямовану підтримку у реформуванні фінансового сектору та його банківського сегменту зокрема. Ми впевнені, що новий проект USAID «Трансформація фінансового сектору» стане потужною платформою для реалізації пріоритетних напрямів розвитку банківського сектору у рамках компонентів та завдань Проекту», – зазначив заступник Голови НБУ Дмитро Сологуб.
Стівен Ринецкі, заступник голови офісу економічного зростання USAID зазначив, що USAID підтверджує підтримку Національного банку у реформуванні фінансового сектору діями.
Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» розпочався наприкінці минулого року з метою підтримки та здійснення реформ в Україні.
Проект Агентства США з міжнародного розвитку в Україні «Трансформація фінансового сектору в Україні» триватиме до грудня 2020 р.. Координатором проекту з боку Національного банку виступатиме заступник Голови НБУ Дмитро Сологуб.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас