Великий фінський холдинг створить виробництво в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великий фінський холдинг створить виробництво в Україні

Фондовий ринок
1852
Компанія раніше імпортувала свою продукцію в Україну з Польщі, але зростання ринку дало привід запустити виробництво в Україні.
 
Фінський холдинг Huhtamaki повідомив, що створить нове виробництво паперових стаканчиків в Україні. За допомогою місцевого представництва Huhtamaki планує поліпшити обслуговування своїх місцевих і глобальних клієнтів.
Новий підрозділ буде виробляти всю лінійку паперових стаканчиків для холодних і гарячих напоїв.
Виробництво очікують запустити протягом 2018 року, при нинішньому рівні автоматизації на ньому працюватимуть близько 50 співробітників.
Виробництво стане частиною напрямку Foodservice Європа-Азія-Океанія.
Як пояснив Ерік Ле Лей, виконавчий віце-президент Foodservice Європа-Азія-Океанія, незважаючи на недавні політичні та економічні потрясіння, ринок громадського харчування в Україні зростає, і країна відіграє важливу роль в планах зростання ключових клієнтів компанії. Також він відзначив розвинену транспортну інфраструктуру України, яка дозволяє обслуговувати сусідні країни.
Huhtamaki присутній в Україні з 2002 року і поставляє продукцію в основному зі своїх виробничих підрозділів в Польщі.
Huhtamaki спеціалізується на виробництві упаковки, гнучкої упаковки і пресованої упаковки волокна. Вона має 73 виробничі підрозділи і 24 офіси продажів в 34 країнах світу, в компанії працюють близько 17 000 осіб.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас