Рішення про доставку Насірова до суду буде прийнято після перевірки медичної документації про стан його здоров'я - Ситник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рішення про доставку Насірова до суду буде прийнято після перевірки медичної документації про стан його здоров'я - Ситник

Кримінал
643
Після перевірки медичної документації про стан здоров’я голови Державної фіскальної служби України (ДФС) Романа Насірова, буде прийнято рішення про доставку його в суд або в ізолятор тимчасового утримання, заявив директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник.
“Детективи зараз отримують медичну документацію, яка характеризує стан його здоров’я. Відповідно ця медична документація буде перевірена відповідними фахівцями. Після того, як ми отримаємо об’єктивний висновок щодо стану здоров’я, буде в подальшому прийнято рішення про доставку його в суд або переміщення в ізолятор тимчасового утримання”, – заявив він на брифінгу в п’ятницю в Києві.
За словами А.Ситника, слідчі дії були проведені після узгодження підозри.
Він також зазначив, що позиція САП, зокрема керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького – клопотати про обрання Р.Насірову запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас