Прокуратура передала до суду звинувачення екс-директора київського відділення банку в привласненні 14 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура передала до суду звинувачення екс-директора київського відділення банку в привласненні 14 млн гривень

Кримінал
415
Прокуратура передала до суду звинувачення екс-директора київського відділення банку “Київська Русь” у привласненні 14 млн гривень
Київська місцева прокуратура передала в суд обвинувальний акт стосовно колишнього директора Київського центрального відділення банку “Київська Русь” в службовій підробці і присвоєння грошових коштів в особливо великих розмірах.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.
Встановлено, що екс-директор, вступивши в змову з підлеглими, а саме завідувачем каси і начальником відділу, організував схему незаконного збагачення шляхом підробки документів на видачу готівки з карткових рахунків 421 клієнта.
На підставі зазначених підроблених документів протягом грудня 2014 року – травня 2015 року посадовим особам банку вдалося заволодіти коштами фінустанови на загальну суму понад 14 млн гривень.
На даний момент звинувачення екс-чиновників банку передано в Солом’янський суд Києва.
У повідомленні не вказано ім’я і прізвище екс-директора.
Раніше прокуратура повідомила про підозру екс-директора київського відділення банку “Київська Русь” у привласненні 14 млн гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас