Наступний великий продукт Apple буде пов'язаний з AR — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наступний великий продукт Apple буде пов'язаний з AR

Фондовий ринок
872
Аналітики з UBS дійшли висновку, що наступний великий продукт Apple буде пов’язаний з доповненою реальністю. Можливо, AR з’явиться вже в наступному iPhone. За даними UBS, більше тисячі інженерів компанії працюють над проектами в сфері AR в Ізраїлі.
Аналітик Стівен Милунович і його команда в UBS вважають, що наступний великий інноваційний продукт компанії Apple буде пов’язаний з доповненою реальністю. Милунович помітив, що Тім Кук вже неодноразово натякав на це. В UBS чекають, що Apple може вбудувати AR-продукти вже в наступний iPhone.
«За деякими даними, більше тисячі інженерів Apple працюють над AR-проектом в Ізраїлі», — цитує аналітика Business Insider. Крім того, Apple зробив кілька придбань, пов’язаних з AR-продуктами, серед них компанії PrimeSense, Metaio, RealFace.
Аналітик зазначає, що Apple зацікавлена саме в технології доповненої реальності, а не VR. Причина в тому, що віртуальна реальність ізолює користувача від реального світу, тоді як AR дає більш широкі можливості для взаємодії з світом і людьми.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас