З 1 березня в Банку ПІВДЕННИЙ вкладники ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК» отримають свої відшкодування в новій автоматизованій системі виплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 березня в Банку ПІВДЕННИЙ вкладники ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК» отримають свої відшкодування в новій автоматизованій системі виплат

Особисті фінанси
88
З 1 березня 2017 року вкладники ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК» можуть звертатися до будь-якого відділення Банку ПІВДЕННИЙ. Для отримання своїх коштів достатньо мати при собі паспорт та документ органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям необхідно звернутися до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи проценти, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 000 гривень.
Банк ПІВДЕННИЙ виступає банком-агентом з виплат відшкодувань Фонду гарантування в новій автоматизованій системі. Автоматизована система створена для того, щоб зробити максимально зручним процес отримання гарантованої суми вкладником, і виконує захисні функції прав і законних інтересів вкладників в сфері гарантування вкладів фізичних осіб.
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас