Новий iPhone буде оснащений вигнутим OLED-дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий iPhone буде оснащений вигнутим OLED-дисплеєм

Фондовий ринок
902
Apple представить три нові моделі iPhone в цьому році, причому одна з них буде з вигнутим OLED-дисплеєм. Про це пише WSJ з посиланням на власні джерела.
Про те, що в цьому році Apple збирається випустити перший iPhone із вигнутим OLED-дисплеєм, раніше вже повідомляла компанія Sharp – один з ключових постачальників екранів для «яблучних» смартфонів. Крім зігнутої моделі iPhone, вартість якої становитиме $1000, компанія випустить ще два нових смартфони зі стандартними LCD-дисплеями, ймовірно, iPhone 7S і iPhone 7S Plus.
Крім того, джерела газети розповіли, що Apple планує замінити традиційну кнопку «Додому» сенсорною зоною в нижній частині екрана, а рознім для зарядки Lightning – рознімом формату USB Type-C.
Для створення OLED-дисплеїв (органічних світлодіодів) використовуються тонкоплівкові багатошарові структури, що складаються з шарів декількох полімерів. Такі дисплеї відрізняються низьким енергоспоживанням, вищою контрастністю зображення, а також гнучкістю, яка дозволяє створювати смартфони з закругленими або навіть складними екранами.
Вигнуті OLED-дисплеї вже використовує Samsung – ними обладнані смартфони моделі Galaxy S7 Edge, а також серія Galaxy Note 7. На початку січня компанія LG також представила лінійку OLED-телевізорів, товщина екрана яких становить всього 3 мм.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас