Фондові ринки США зросли напередодні виступу Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондові ринки США зросли напередодні виступу Трампа

Валюта
36
Хоча фондові ринки США зросли перед майбутнім виступом Трампа, який повинен розкрити більше планів його адміністрації, за повідомленням аналітичного відділу Trade12, ринки зосередили свою увагу на даних про зайнятість у США, які будуть опубліковані цього тижня. Як очікується, дані покажуть зростання з 244,000 до 245,000. У п’ятницю відбудеться виступу голови Федерального Резерву Джанет Йеллен.
Кількість звернень за допомогою з безробіття йде вгору
Незважаючи на те, що прогнози щодо майбутнього звіту про безробіття зросли, показники залишаються досить низькими, щоб ринки зберігали позитивні оцінки щодо акцій США, які можуть продовжити зростання в п’ятницю.
Показники зросли більше, ніж очікувалося для громадян, які подавали звернення за допомогою з безробіття минулого тижня. Однак, згідно із загальними оцінками, ці показники зараз перебувають на найнижчому рівні з 1973 року, чому сприяло поліпшення умов на ринку праці.
Згідно з даними, які були опубліковані минулого тижня, це 103-ій тиждень поспіль, коли показники впали нижче за позначку 300,000, багато хто бачить в цьому здоровий стан ринку зайнятості. Тим часом, рівень безробіття встановився на позначці 4.8%.
В даний час, 4-тижневе змінне середнє для допомоги з безробіття опустилося на 4,000, але, як показують дані, фінансовий сектор практично не демонструє рухів. За повідомленнями, в січні було створено понад 200,000 робочих місць.
Крім впливу даних про зайнятість на фондові ринки США, ринок також очікує додаткової інформації від Федерального Резерву щодо термінів наступного підвищення процентної ставки і як поліпшення умов на ринку зайнятості може вплинути на темпи підвищення ставок.
Акції зростають перед виступом Трампа
Фондові ринки США досягли нових максимумів в понеділок, незважаючи на зниження долара США і казначейських облігацій. Акції зросли в очікуванні виступу президента Дональда Трампа, який може розкрити деталі наступних політичних рішень його адміністрації.
Металургійний і виробничий сектори зросли після заяви Трампа про те, що він планує значно збільшити витрати на інфраструктуру. Індекс Dow Jones досяг рекордної позначки, відзначивши найдовше зростання за останні три десятиліття. Вперше за останні чотири дні 10-річні казначейські облігації також почали йти вгору. Крім планів Трампа збільшити витрати на інфраструктуру, він також повідомив, що податкові подробиці проектів не будуть розкриті, поки не будуть скасовані витрати на програму реформ охорони здоров’я.
В даний час акції США найбільш залежать від дій і коментарів Трампа, оскільки Білий Дім опублікує свій перший бюджет перед виступом президента у вівторок.
Лідерами зростання індексу Dow Jones виявилися компанії Boeing, Caterpillar і UnitedHealth. У понеділок індекс досяг рекордної позначки, показавши тривале зростання, яке востаннє спостерігалося 1987 року.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас