"Газпрому" терміново знадобилося €700 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпрому" терміново знадобилося €700 мільйонів

Фондовий ринок
1358
Рада директорів “Газпрому” схвалила залучення у банку Credit Agricole термінового кредиту на 700 мільйонів євро.
“Рада директорів ПАТ “Газпром” вирішила… погодити надання банком Credit Agricole CIB кредиту ПАТ “Газпром”, – йдеться в матеріалах “Газпрому”.
Згідно з умовами угоди, банк Credit Agricole CIB надасть “Газпрому” терміновий кредит, сукупний розмір якого становить на дату угоди 700 мільйонів євро.
Відзначається, що термін погашення настає через п’ять років з дати угоди. Credit Agricole S.A. є лідером на ринку банківських послуг у Франції і Європі і представляє всі сфери фінансової діяльності дочірніми компаніями в 50 країнах світу.
Як повідомлялося, 13 січня 2017 року на той час президент США Барак Обама продовжив на рік дію санкцій щодо Росії через її агресію в Україні. У списку санкцій і “Газпром”. Але якщо раніше російський газовий монополіст потрапляв тільки під секторальні санкції, то тепер під фінансові санкції потрапили всі ключові дочірні структури концерну. Тим часом, санкції не стосуються тих структур “Газпрому”, які пов’язані з поставками газу за кордон або залученням закордонного фінансування.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас