Розенко доручив Мінсоцполітики та ПФ розробити механізм перерахунку пенсій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко доручив Мінсоцполітики та ПФ розробити механізм перерахунку пенсій

Казна та Політика
635
Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко доручив Міністерству соціальної політики та Пенсійному фонду розробити механізм осучаснення (перерахунку) пенсій.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем’єра.
“Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко вважає, що за умови збереження темпів зростання надходжень до Державного бюджету та бюджету Пенсійного фонду в результаті підвищення розміру мінімальної заробітної плати, осучаснення пенсій можна буде здійснити найближчим часом”, – йдеться у ньому.
Зазначається, що на засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення підвищення мінімальної зарплати у вівторок Розенко повідомив, що станом на кінець лютого доходи держбюджету від податків збільшилися на 50% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, до місцевих бюджетів – на 70%.
Також, за його словами, на 43% порівняно з попереднім роком зросли надходження до ПФ.
У зв’язку з цим Розенко доручив Мінсоцполітики та ПФ в найкоротші терміни розробити механізм перерахунку пенсій та обчислити їх суму.
Як повідомлялося, в грудні 2016 року Міністр соціальної політики Андрій Рева заявляв про необхідність 50 млрд гривень на перерахунок пенсій у 2017 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас