У Бізнес-школі Університету банківської справи стартують програми mini-MBA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Бізнес-школі Університету банківської справи стартують програми mini-MBA

Фондовий ринок
868
З 10 березня 2017 року в Києві розпочинається навчання за програмами Mini МВА в Бізнес-школі Університету банківської справи. Освітній процес тут буде максимально зорієнтований на вивчення фінансового та економічного боку управління організаціями або власною справою в Україні. Бізнес-школу створено Університетом банківської справи – закладом, який впродовж 75 років успішно готує висококваліфікованих фахівців та є лідером серед українських економічних вишів.
Бізнес-школа Університету банківської справи пропонує учасникам Mini MBA – короткострокові освітні програми з бізнес-адміністрування. Вони передбачають інтенсивний курс з елементами дистанційного навчання, оптимальне поєднання теоретичних та практичних занять з акцентом на самостійну роботу слухачів під керівництвом успішних топ-менеджерів та викладачів. Завдяки інтенсивності навчального курсу термін навчання становитиме лише 6 місяців, а оплата – 54 тис. грн.
У Бізнес-школі Університету банківської справи стартують програми mini-MBA
- Сьогодні бізнес вимушений працювати в умовах кризи, що спонукає талановитих управлінців вкладати максимум у власний розвиток та освіту без відриву від основної діяльності і по можливості у стислі терміни, – говорить ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко. – Наші програми фокусуються на найважливішому боці ділової активності – фінансово-економічному. Багаторічний досвід, набутий за часи роботи Університету банківської справи, а також залучення визнаних фахівців зі світу бізнесу та з авторитетних державних установ гарантують якість цих знань.
У новій Бізнес-школі навчатимуть фахівців за програмою Mini MBA за двома основними напрямками: Head of Finance готують фінансових директорів компаній; Head of Investment – інвестиційних директорів. Освітній процес забезпечують як знані економісти та науковці провідних навчальних закладів України і світу, так і запрошені експерти-практики в різних сферах. Серед лекторів – відомі бізнес-тренери, представники Кабінету міністрів України, міністерств фінансів та юстиції, фінансово-кредитних та банківських установ, іноземні фахівці фінансової сфери.
Здобувачів ступеню МВА забезпечують як базовими знаннями, необхідними ефективному управлінцю (управлінню фінансовими потоками, прогнозуванню розвитку бізнесу, бюджетуванню та стратегічному плануванню, діловому англомовному листуванню тощо), так і вузьконаправленими професійними навичками (оцінка стартапів та інших інвестиційних проектів або оптимізація прибутків та використання в діяльності компанії сучасних IT-рішень).
Формування необхідного практичного досвіду досягається шляхом проходження майстер-класів та тренінгів, аналізу реальних кейсів з міжнародної бізнес-практики, а також участі учасників програм в ділових іграх, круглих столах, конференціях тощо. Крім того, кожен здобувач протягом навчання може створити власний проект, продовживши розвивати його після закінчення програми.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас