Гарна новина в останній день зими – прихильники ігор Wargaming зможуть отримати 3000 золота або дублонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гарна новина в останній день зими – прихильники ігор Wargaming зможуть отримати 3000 золота або дублонів

Світ
36
Альфа-Банк Україна та компанія Wargaming повідомляють про початок нової спільної акції, під час якою усі бажаючі зможуть суттєво поліпшити своє матеріальне становище у іграх World of Tanks, World of Tanks Blitz та World of Warships.
Перші 500 клієнтів, які виконають прості умови акції, гарантовано отримають 3000 золота/дублонів. Умови такі:
1. В період з 11.00 28 лютого по 6 березня 2017 р. потрібно замовити свою першу кобрендову картку Альфа-Банку та Wargaming за посиланням.
2. До 15 березня включно потрібно розрахуватися цією карткою в торгівельній мережі на будь-яку суму.
Бонусні 3000 золота або дублонів (в залежності від картки) будуть зараховані на ваш аккаунт автоматично до 25 березня 2017 року. Детальні умови акції доступні за посиланням.
«Випуск кобрендових карток Альфа-Банку та Wargaming розпочався всього три місяці тому, проте вже понад 5 тисяч геймерів оформили їх. Ми цінуємо таку довіру та пропонуємо щоразу нові можливості отримувати переваги у грі, економлячи при цьому на ігрових покупках. Так, окрім акційних 3000 золота/дублонів, ви також будете отримувати бонуси за подальші розрахунки карткою, — коментує Олексій Пузняк, віце-президент, в.о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна. — Партнерство з Wargaming наближає Альфа-Банк до мети стати банком на кожен день. Ми не тільки надаємо якісні фінансові послуги, а й ідемо пліч-опліч з клієнтом у його повсякденному житті, цікавимося його хобі, розвиваємося разом».
З 1 грудня 2016 р. Альфа-Банк Україна спільно з компанією Wargaming розпочав випуск трьох видів банківських карт для шанувальників танкових і морських боїв в іграх World of Tanks, World of Tanks Blitz і World of Warships.
Картки випускаються на базі World MasterCard PayPass абсолютно безкоштовно, а їх річне обслуговування становить 200 грн.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас