"Укрпошта" працюватиме без обідньої перерви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" працюватиме без обідньої перерви

Фондовий ринок
1792
Відділення “Укрпошти” не закриватимуться на обід. “Укрпошта” станом на 1 травня переведе 500 своїх відділень на роботу без обідньої перерви, повідомляється на сайті компанії.
“Для зручності клієнтів у травні 2017 у всіх великих містах країни відділення “Укрпошти”, які мають три і більше вікна, будуть переведені на режим роботи без обідньої перерви”, – заявив перший заступник генерального директора компанії Олександр Перцовський.
За його словами, таким чином “Укрпошта” зможе не тільки підвищити якість обслуговування, а й відпрацювати нові стандарти, а також збільшити обсяги робіт. “При цьому наші співробітники будуть працювати за непостійним графіком, як і раніше, будуть мати повноцінну перерву”, – заявив Перцовський.
Днями рішення про доповнення переліку відділень, які працюватимуть без обідніх перерв, ухвалили Львівська, Харківська та Одеська дирекції “Укрпошти”. Київська дирекція почне працювати за новим розкладом з квітня. Також відповідне рішення очікується від Дніпропетровської дирекції.
На сьогоднішній день в Одесі без обідньої перерви функціонує 54 відділення, у Львові – 11 відділень, в Харкові – 42 відділення, в Дніпрі – 11, в Києві – 8, в інших містах обласного значення – 191 відділення.
До 1 травня планується оновити графіки ще 11 відділень у Львові, 11 відділень в Харкові. У Києві за новим графіком працюватимуть 103 відділення поштового зв’язку. В інших містах обласного значення без обідньої перерви працюватимуть ще 35 відділень.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас