Протягом березня даруйте своїм коханим квіти з Банком ПІВДЕННИЙ і Mastercard! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Протягом березня даруйте своїм коханим квіти з Банком ПІВДЕННИЙ і Mastercard!

Особисті фінанси
24
З 1 по 31 березня 2017 року для всіх власників Mastercard від Банку ПІВДЕННИЙ діє нова акція «Здивувати кохану – безцінне» в рамках програми «Mastercard Більше», яка дарує шанс виграти чудові букети від Fiori.
Щоб стати учасником програми, потрібно виконати кілька простих дій, а саме: зареєструватися на сайті програми і зареєструвати картку Mastercard від Банку ПІВДЕННИЙ (картки Maestro в програмі не беруть участь).
Потім протягом місяця розраховуйтесь карткою за товари та послуги і заробляйте бали (одна транзакція – один бал, незалежно від суми покупки, але не менше 50 грн). Бали будуть зараховані на рахунок клієнта автоматично в період від двох до десяти днів.
Кожні 10 балів дають можливість виграти один з 20 сертифікатів по 1000 грн на придбання квітів! Сертифікати на букети будуть розігруватися щотижня. Обмінювати бали можна необмежену кількість разів.
Детальніше дізнатися про акції можна в Контакт-центрі Банку за телефоном: 0800307030 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України).
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас