До уваги довірителів Ж/Б «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ»(№10) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги довірителів Ж/Б «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ»(№10)

Нерухомість
32
Шановні Довірителі житлового будинку «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ» (№10) житлового масиву «ПАТРІОТИКА»!
Доводимо до вашого відома, що з 01.03.2017 року розпочнеться процедура заселення будинку. Як і анонсувалось нами раніше, Вам буде запропоновано два можливих варіанти заселення. Варіант перший – це заселення через укладання договорів з експлуатуючою організацією та внесення коштів для компенсації витрат.
Цей варіант є для Довірителів більш прийнятний, тому він Вам і пропонується. Наголошуємо, що для фактичної передачі будинку під заселення необхідно 50% укладених відповідних договорів з експлуатуючою організацією.
Станом на сьогоднішній день залишається остаточно не вирішене питання підключення будинку до системи водопостачання, це пов’язане з спірною вимогою ПАТ «Київводоканал» прийняття системи централізованого (зчитування з центрального пульту у приміщенні консьєржа) зняття показників з поквартирних лічильників холодного водопостачання. Вирішення даного питання знаходиться на завершальній стадії і буде остаточно вирішене до моменту укладання 50% договорів з експлуатуючою організацією.
Враховуючи той факт, що переважна більшість квартир вже була оглянута та частково прийнята на будівництві без зауважень, таким Довірителям буде запропоновано отримати довідку про 100% інвестування відповідно до обмірів БТІ (кімната №202), підписати акт прийому-передачі квартири (кімната №201) та укласти тристоронній договір з надання комунальних послуг і внести кошти на рахунок експлуатуючої організації за цим договором. Після цього Вам буде видана перепустка для отримання ключів (які Ви зможете отримати лише після укладання 50% відповідних договорів з експлуатуючою організацією).
Довірителі, у яких були зауваження до якості будівельних робіт, будуть запрошені для додаткового огляду квартири. У разі прийняття ними виконаних робіт, вони зможуть прийти до Банку без окремого запрошення і пройти описану вище процедуру та отримати перепустку для отримання ключів.
Варіант другий – це отримання Довірителями прав власності на об’єкти інвестування, в подальшому проведення відповідних зборів власників та визначення ними форми утримання та обслуговування будинків з наступним самостійним укладанням договорів на надання послуг з «Київенерго» та «Київводоканал».
Детальна інформація за телефоном (044) 254-22-22.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас