Позичальників банку "Фінанси та Кредит" дістають шахраї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Позичальників банку "Фінанси та Кредит" дістають шахраї

Кредит&Депозит
4135
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб попереджає клієнтів неплатоспроможних банків від співпраці з маловідомими фінансовими організаціями.
«Останнім часом почастішали випадки надходження скарг від позичальників неплатоспроможних банків про сумнівні пропозиції з боку маловідомих фінансових організацій, які пропонують викупити залишок за їхніми кредитами з дисконтом», – йдеться в повідомленні.
Так, з подібними пропозиціями до позичальників АТ «Банк «Фінанси та Кредит» звертаються невідомі особи, що представляються співробітниками ТОВ «Ніхтеженс Фінанс» та «Фінмарт».
Фонд нагадує, що, згідно з чинним законодавством, подібні дії сторонніх організацій без відома банку кваліфікуються як «шахрайство» і тягнуть за собою передбачену законодавством відповідальність. Крім того, позичальники повинні розуміти, що в разі співпраці з подібними організаціями всі ризики, пов’язані з їхніми грошима і майном, несуть вони самі.
Фонд закликає всіх клієнтів неплатоспроможних банків повідомляти про випадки надходження подібних сумнівних, потенційно шахрайських пропозицій з боку третіх осіб до Департаменту розслідування протиправних діянь.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас