Корейська Posco Daewoo інвестує в українське сільгоспмашинобудування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корейська Posco Daewoo інвестує в українське сільгоспмашинобудування

Казна та Політика
1111
Мінагрополітики та корейська корпорація Posco Daewoo домовилися розробити спільну програму із забезпечення новітньою сільськогосподарською технікою малих та середніх сільгоспвиробників в Україні.
Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.
“Для наших іноземних партнерів інвестування в українське сільгоспмашинобудування є дуже перспективним напрямом. З кожним роком аграрний сектор в Україні стає все потужнішим, і попит на якісну техніку лише зростає”, – заявив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк.
Під час зустрічі в Мінагрополітики з представниками корейської корпорації Рosco Daewoo Corporation сторони домовились створити спільну Робочу групу з метою розробки плану дій, необхідних для започаткування програми співпраці. Одним із завдань групи будуть підготовка переліку с/г техніки та пошук відповідного українського партнера.
У лютому Кабінет міністрів України затвердив план надання підтримки виробникам сільськогосподарської техніки від держави на 4 роки – до 2020 року. Компенсація вартості української сільськогосподарської техніки та обладнання у розмірі 15% здійснюватиметься залежно від рівня локалізації виробництва. У 2017 році відшкодування вартості зможуть отримати підприємства з рівнем локалізації 35%, до 2020 необхідний рівень зросте до 60%.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас