Sony представила найшвидшу у світі SD-карту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony представила найшвидшу у світі SD-карту

Технології&Авто
643
Компанія анонсувала нову серію карт пам’яті SF-G. Вони надійдуть у продаж цієї весни і стануть найшвидшими SD-картами в світі. Максимальна швидкість запису – 299 МБ/с, а читання – 300 МБ/с.
Картки будуть доступні з обсягами пам’яті 32, 64 і 128 ГБ. Оскільки в пріоритеті швидкість, то використовується інтерфейс UHS-II, який додає другий контактний ряд на картці. Через це на сумісному залізі швидкість значно зростає. Картка краще, ніж будь-яка інша, впорається з високошвидкісними камерами і зйомкою 4K-відео.
Щоб повністю відчути переваги найшвидшої картки, Sony випускає спеціальний кардрідер. З ним прискориться передача файлів з картки на комп’ютер. При цьому сама картка не боїться води, високих температур, механічних впливів і рентгенівських променів.
Для порівняння, дві найшвидші сучасні SD-картки – SanDiskExtreme PRO UHS-II і Lexar Professional 2000x UHS-II – забезпечують швидкість запису 260 МБ/с. А у найбільш продаваній на Amazon картці SanDisk Ultra Class 10 SDHC UHS-I на 32 ГБ запис досягає 80 МБ/с.
Якщо Sony зробила наголос на збільшенні швидкості, то SanDisk минулої осені представила найбільш ємну в світі картку – на 1 ТБ. Це в два рази більше найбільш містких аналогів на ринку.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас