Замовити довідку для посольства в Альфа-Банку Україна відтепер можна дистанційно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Замовити довідку для посольства в Альфа-Банку Україна відтепер можна дистанційно

Світ
43
Відтепер клієнтам Альфа-Банку не обов’язково йти у відділення, щоб оформити банківську довідку для посольства на отримання візи. Замовити її можна в інтернет–банку My Alfa-Bank, у будь-який зручний час.
Для цього слід зайти в особистий кабінет My Alfa-Bank, обрати розділ «Послуги» та заповнити коротку онлайн-форму. Розрахунок за послугу проходить шляхом списання відповідної суми коштів з вашого рахунку.
Довідку для посольства в електронному вигляді (pdf/img) можна отримати миттєво в особистий кабінет My Alfa-Bank або кур’єром прямісінько до ваших дверей в будь-який куточок країни. Вартість послуги становить 25 грн та 150 грн відповідно. Звертаємо увагу на те, що в обох випадках довідка завірена Альфа-Банком Україна.
«Ми реалізували сервіс замовлення довідки для посольства в особистому кабінеті My Alfa-Bank, аби ви витрачали час на збір валізи, а не на збір банківських довідок. Якщо раніше на отримання довідки потрібно було витратити кілька днів та двічі відвідати відділення банку, то наразі вся процедура триває від кількох хвилин на заповнення онлайн-форми, — коментує сервіс Ольга Папанова, директор з розвитку електронних каналів Альфа-Банку Україна. — Довідка для посольства доступна в трьох мовних варіантах: українською/англійською/обома мовами відразу. Тож наш сервіс не тільки економить час клієнта, а й заощаджує його гроші».
Сервіс доставки кур’єром доступний на всій території України. Строк доставки становить до 3 робочих днів з моменту замовлення. Для отриманні довідки важливо мати при собі документ, що посвідчує особу.
Банк постійно удосконалює сервіс і розширює перелік документів, які можна оформити дистанційно.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас