BlackBerry може повернутися на ринок планшетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlackBerry може повернутися на ринок планшетів

Фондовий ринок
272
За весь час під брендом BlackBerry вийшов один планшет – PlayBook. Примітно, що операційна система, створена QNX спеціально для цього пристрою, започаткувала нову BlackBerry OS 10. Це програмне забезпечення пропонувало зручні опції, наприклад, новий режим багатозадачності.
Проте BlackBerry Tablet OS не включала в себе фірмові календар і клієнт електронної пошти, якими славилася компанія. Через два роки глава компанії Торстен Хейнс заявив, що виробник не збирається випускати наступника PlayBook. Тим часом після укладення угоди з TCL під “ожинним” брендом все ж таки може вийти ще один планшет.
BlackBerry може повернутися на ринок планшетів
Натяк на це з’явився на веб-сайті виставки MWC, яка стартує вже через кілька днів. На сторінці, присвяченій BlackBerry, серед тегів перераховані і планшетні комп’ютери. Дану інформацію не слід сприймати як абсолютно точну, проте є шанс, що за участю TCL компанія представить новий планшет, імовірно, під управлінням Android. Залишилося дочекатися MWC 2017, щоб ці очікування були підтверджені або спростовані офіційно.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас